VARSÅGOD!
Tre spännande kaptiel ur EN UTOMJORDINGS DAGBOK!

Mötet med Mjouri, min bästa vän "där uppe"!

Läs om olika språk, natur och mat m.m.

Ett vackert bröllop på planeten Oktra.
 
    Med egna ord berättar en inkarnerad utomjording om sitt liv - från uppväxten i en stockholmsförort till den första kontakten i femårsåldern med utomjordiska personer och uppvaknandet till den stora livsuppgiften.

    Lättläst, rörande och humoristiskt delar författaren med sig av sina minst sagt unika upplevelser och erfarenheter - både på jorden och ute bland folken i universum.

    EN UTOMJORDINGS DAGBOK är historien om ett ovanligt livsöde i de ljusa och kärleksfulla krafternas tjänst. Besök på fantastiska platser varvas med berättelser om skapelsens ursprung och möten med personer som nu styr vårt universum.

    Läsaren får ta del av de djupa andliga insikter författaren erhåller från sina utomjordiska lärare och får samtidigt en klargörande inblick i den enorma omvandling in i Ljuset och tryggheten som vårt universum just nu genomgår.

    En unik bok som både ger ett hisnande perspektiv på vår egen tillvaro och många överraskande insikter om ett universum där vi människor är långt ifrån så ensamma som vi tror...


EN UTOMJORDINGS DAGBOK är 448 sidor lång, tryckt på kvalitetspapper med ovanstående omslag. Boken är fylld med många vackra teckningar av utomjordingar och avlägsna platser. Kostnaden per exemplar är 319:-. Frakt och postförskottsavgift tillkommer (c.a 60:-). Leveranstiden är tre till fyra veckor.

EN UTOMJORDINGS DAGBOK säljs inte ute i bokhandeln.


Ja! Jag vill beställa EN UTOMJORDINGS DAGBOK!

Antal exemplar:

Mitt namn:

Min e-postadress:

Min hemadress:

Informationen du lämnar kommer att behandlas konfidentiellt.